Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar

Belépés tagoknak

elfelejtettem a jelszavam

Vendégkönyv részlet

#40Hogyan22-09-25 15:41
Hogyan
https://hogyan.net
#39Rácz-Érsek István11-02-23 11:46
Sziasztok!

Most bukkantam erre a honlapra.Gratulálok az egész zenekarnak!Kiváltképp üdvözlöm egykori utcai játszótársamat,a zenekar egyik kíválóságát Cziráki Lászlót!Nagyon jó látni ezeket a képeket!Büszke vagyok [...]
#38Baráth Tamás10-03-26 13:30
Sziasztok!

Örömmel nézegettem a képeket és nem tagadom egy kis szorítást is éreztem belül. Nagyon jó visszaemléezni azokra az időkre, mikor még én is [...]
bővebben »

Naptár

Zeneiskolás évzáró

2007. 06. 12.

A mai napon tartotta meg a Járdányi Pál Zeneiskola ünnepélyes évzáróját. A zenekar ezen az úton is gratulál Fazekas Ádámnak, Májer Dánielnek és Kovács Ádámnak a Balaton-parti Zeneiskolák XIV. Kamarazenei Találkozóján elért Nívódíjhoz, és az igazgatói dícsérethez. Fazekas Ádámnak külön gratulálunk, mivel kimagasló teljesítményével kiérdemelte a zeneiskola 2007. évi Legjobb Tanuló díját. További szép sikereket kívánunk az ütőszólam három fiatal tagjának, és felkészítő tanáruknak Tóth Péternek!

A honlapunk elköltözött

2007. 02. 17.

A zenekar honlapja elköltözött egy új címre, ezentúl a www.tapolcaifuvosok.hu címen érheti el zenekarunkat. A címváltozás tárhely változást is takar, a Dörögdért Ifjúsági Egyesület biztosítja számunkra a tárhelyet, amit ezúton is hálásan köszönünk!

A költözéssel új tartalommal is gazdagodott a honlap. A zenekarról szóló cikkek ezentúl elérhetőek közvetlenül a menüből is az Újságcikkek menüpont alatt. Felkerültek továbbá az év zenekarosa címek birtokosai is, az ő nevüket az Év zenekarosai oldalon olvashatja el.

Reméljük az új címünk is olyan népszerű lesz, mint amilyen a régi volt. A honlap fennállása óta (2006. 06. 13.) több mint 8000-en nézték meg a honlapunkat. Minden kedves látogatónknak köszönjük az érdeklődést, igyekszünk továbbra is hasznos, érdekes, naprakész információkkal szolgálni a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar életéről.

A 2007-es Újévi Koncertről a honlapon

2007. 02. 03.

Az idei Újévi Koncerten játszott számok listája, a zenekari tagok névsora, valamint a hangverseny meghívója is elérhető a honlapunkon az Újévi Koncertek menüpont alatt. A koncertről Haga Kálmán tanár úr ismét nagyon jó minőségű hangfelvételt készített. A 2007-es koncerten elhangzott darabok közül öt hozzáférhető a Zenehallgatás menüpont alatt.

A zenekar ezúton is köszöni a közönségnek a lelkesítő tapsot. Reméljük, hogy a jövő évi koncertünkön is ekkora sikert aratunk.

Új oldal - Büszkeségeink

2007. 01. 01.

Az új év első napján felkerült egy új oldal a honlapra. A "Büszkeségeink" menüpont alatt elérhető oldalon a zenekari tagok által elért egyéni zenei versenyeredmények szerepelnek 2002-től egészen 2006-ig. A szép eredményekhez utólagosan is gratulálunk és reméljük hogy idén is kimagasló eredmények születnek majd!

Új oldal - Újévi Koncertek

2006. 11. 05.

A honlapunkra felkerültek az eddigi Újévi Koncertekről szóló oldalak. Az "Újévi Koncertek" menüpont alatt olyan információkat olvashat, mint az egyes koncertek repertoárjai, újságcikkek a koncertekről, és a korábban felkerült képgalériákból is csemegézhet. Eddig 5 koncertről olvashat bővebben, de a korábbi hangversenyek anyagain is dolgozunk.

Megújult videónézés

2006. 10. 22.

A videók élvezhetősége érdekében egy újabb változatú videó formátumra tértünk át. Mostantól a kisfilmek honlapon keresztüli megtekintéséhez Flash Player 8-as verzió szükséges. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy kicsi fájlméret növekedés mellett nagy képméretben is élvezhetőek legyenek a felvételek. A videók ablaka már átméretezhető, így látogatóink ízlésüknek megfelelő méretben tudják azokat megnézni.

Megújult képek galéria

2006. 09. 19.

A honlapon mától elérhető egy fejlettebb galéria, amellyel kényelmesebben lehet a zenekarról készült képeket megtekinteni. A vetítés funkcióhoz Flash Player 7-es vagy annál frissebb verzió szükséges.

Letölthető videók

2006. 08. 28.

A honlapon mostantól elérhetőek a zenekarról készült videók. A videók a zeneszámokhoz hasonlóan letölthetőek vagy pedig a honlapon megtekinthetőek. Igyekszünk minél több hangulatos mozgóképet felrakni az oldalra, hogy látogatóink teljesebb képet kapjanak zenekarunk szerepléseiről, útjairól.

Elkészült a tagbelépés

2006. 08. 14.

A tagbelépés elkészült, gyorsan két taggal le is teszteltük, így remélhetőleg az összes hibát kiszűrtük. Hogy kinek mi a belépési neve és jelszava, arról megpróbálok mindenkit tájékoztatni, ha ez nem történne meg, írjatok egy e-mailt: udi86@citromail.hu. A tagok adatai a "Tagjaink" menüpont alatt tekinthetők meg, a kis fejekre kattintva.

Lezárult a szavazás

2006. 08. 09. Az első szavazás a honlapon sikeres volt. A szavazás július 9-én kezdődött, és augusztus 7-én került lezárásra. Az eltelt 29 nap alatt összesen 260 szavazat érkezett. A tagbelépésen már dolgozom, reményeim szerint a hónap végére elkészülök vele. A szavazás részletes eredményei megtekinthetők itt:

Legyen-e az oldalon a tagoknak külön belépés?
Mindenképpen93% (242)
Nem lenne rossz3% (7)
Ha nem nehéz megcsinálni1% (3)
Nem szükséges2% (4)
Ellenzem2% (4)

Már több mint 1000 látogató járt az oldalon

2006. 07. 24. Ebből az alkalomból közzéteszek egy kisebb statisztikát a honlap látogatottságáról.
A honlap 2006. június 4-étől érhető el, a statisztika a mai napig, július 24-éig összegyűjtött adatokat tartalmazza. A 45 nap alatt 281 egyedi látogató érkezett, és 1,44 GB adatot töltöttek le a honlapunkról. Magyarországról 6181 oldalt töltöttek le, Ausztriából 220 oldalt, Japánból pedig 119-et. Látogató érkezett továbbá Nagy-Britanniából, Romániából, Csehországból, az Amerikai Egyesült Államokból, Belgiumból és Szlovákiából. A látogatók átlagosan 10 perc 45 másodpercet töltöttek el az oldalon. A főoldalon kívül legtöbben az üzenőfalat tekintették meg, ezt összesen 874-szer kérték le.
Megkérem minden kedves látogatónkat, hogy továbbra is gyakran tekintsék meg honlapunkat!

XVI. Nemzetek Fesztiválja

2006. 07. 10. 16. Nemzetek Fesztiválja A XVI. Nemzetek Fesztiválja idén megint Magyarországon kerül megrendezésre. Már hagyomány, hogy mi is részt veszünk ezen a jelentős rendezvényen. A fesztivál honlapja folyamatosan frissül, az idei résztvevők és a program is megtalálható már. Zenekarunk programját itt tekinthetitek meg.

Szavazás indul!

2006. 07. 09. Az oldalon mostantól lehet szavazni arra, hogy legyen-e az oldalon belépés a tagok számára. A beléptető rendszerrel jelentősen meg lehet könnyíteni a tagoknak az üzenőfalra írást, egy jövőbeni fórumozást, és a tagok saját maguk szerkeszthetnék azt a bemutatkozásukat, amit a Tagjaink menüponton keresztül minden látogató láthatna. A beléptető rendszerrel le lehetne választani a honlapnak egy részét, amihez csak a tagok férnek hozzá, így lehetővé válna bizonyos jogok megadása után akár magának a lapnak a szerkesztése is.
Ezeknek a tudnivalóknak az ismerete után szavazzon mindenki belátása szerint! Természetesen egy látogatás során csak egyszer lehet szavazni, de ha naponta jársz az oldalon, akkor naponta leadhatod szavazatodat. A szavazást akkor zárom le, ha elegendő szavazat érkezik, vagy egyértelmű fölény alakul ki.

Frissítés a honlapon

2006. 07. 06. Feltettem a honlapra a 2006. évi Ăšjévi Koncert névlistáját, hamarosan a jelenlegi tagok listája is felkerül. Ha valaki szeretné, hogy a honlapon a neve mellett elérhető legyen az e-mail címe és esetleg egy kép róla, akkor az szóljon az üzenőfalon, vagy küldjön e-mailt nekem (udi86@citromail.hu)!
Mivel már eddig is sokan használtátok az üzenőfalon a kis mosolygó arcokat, ezért feltöltöttem néhány képet amik beleilleszkednek a honlap színvilágába. ĂŤgy mégis vidámabb az oldal :).
Most elég sok időm van szerkeszteni az oldalt, szóval nézzetek vissza gyakran!

Gratulálunk a diplomakoncertezőknek!

2006. 06. 17. A zenekar ez úton is gratulál Lakossy Tamásnak, Rompos Patríciának és Tóth Péternek a sikeres diplomakoncertjükhöz. Gratulálunk Béla bácsinak is, aki újra beült az iskolapadba és sikeresen vette az akadályokat. És természetesen gratulálunk Piedl Dánielnek is, aki szintén lediplomázott (Ádám mondta ám, hogy koncertezel, csak nem tudtam az eredményt).

Stílus váltás

2006. 06. 17. A honlap most azokban a színekben pompázik, mint amit a 3. mintán láthattatok (kisebb változtatásokkal). Ez sem a végső állapot, még lehet csinosítani az oldalt, de ez a színvilág marad. Ezek után már inkább a tartalomra fogunk koncentrálni. Továbbra is látogassátok ilyen rendszerességgel a honlapot mint eddig (4 nap alatt 100 látogató)!

Minták

2006. 06. 14. Robi elkészült egy újabb mintával. A vörös jobban dominál benne, de ez nekem tetszik, meg ha már a nyakkendőnk is ilyen színű, akkor miért ne. A mintákat ezen az oldalon tudjátok megnézni: minták. A véleményeket írhatjátok az üzenőfalra, vagy majd pénteken próbán mondhatjátok nekem!

Végre fennt

2006. 06. 13. Kisebb-nagyobb problémákat leküzdve sikerült felraknom egy gyors változatot. A honlap háttere és alapszíne a mostani barna/homok lesz, a betűk színe viszont vörösre fog változni. Ezt lehet, hogy még a napokban ezen a verzión is megváltoztatom. Szalai Róbert barátunk már nekilátott a rajzolásnak, két mintával már el is készült. Az üzenőfal működik, tehát a véleményeket nyugodtan írjátok oda. Most pénteken lesz próba, ha valami nagy újdonság lesz addig, akkor majd ott beszámolok, szóval mindenki jöjjön el!

Folyamatos fejlesztés alatt

A zenekar új honlapja ezen a címen lesz elérhető. A fejlesztésekről itt fogunk részletesen beszámolni, és ezen az oldalon keresztül lehet minket tanácsokkal ellátni, véleményt kifejteni stb....
A régi honlapról átraktam az összes anyagot, de a végleges verzióig elérhető marad a régi honlap is (annál tovább azért remélem nem). A régi honlap: http://fuvoszene.fw.hu

Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar ©2001-2014

Impresszum ~ Jogi nyilatkozat ~ Adatvédelem ~ Kapcsolat